Roelofs Coaching

…voor een open kijk

Webdesign

Ik ben gespecialiseerd in het maken van websites gebaseerd op WordPress en Joomla. Daarbij zorg ik ervoor dat de gegevens (zowel tekst als foto's en video's) mooi en overzichtelijk weergegeven worden. Ook zorg ik voor zoekmachine-optimalisatie. Dit bereik ik door me zowel met de vormgeving als de techniek erachter bezig te houden. Ik implementeer ook webshops op basis van Magento en grotere sites met Drupal.

Als u wilt lever ik maatwerk, waarbij ik de oplossingen inbouw in populaire Content Management Systemen (WordPress, Joomla), zodat de kosten laag blijven en het onderhoud eenvoudig. Ook kan ik database-koppelingen maken naar deze systemen.

Aan mijn eigen projecten kun je zien, dat ik graag heb dat het er strak uitziet. In al mijn projecten let ik op de schaalbaarheid. Het moet er op verschillende beeldschermen en diverse resoluties — ik heb zelf heel lang op staande beeldschermen gewerkt — goed uitzien.

Enkele realisaties

  • WAVAN, naar een ontwerp van Studiodas. Hierbij is in een gewone WordPress-site een afgeschermd ledengedeelte ingebouwd waarin accreditaties worden bijgehouden. Ook is er een Google-Maps weergave van de leden. Hierbij is leden- en Google Maps functionaliteit gebruikt, gecombineerd met een zelf geschreven plugin waarmee de accreditaties kunnen worden bijgehouden, resulterend in een hoog gebruiksgemak en lage kosten.
  • Anders Kunst, naar een ontwerp van Nathan Woud (een strakkere en responsive update van zijn oude site)
  • Oog voor Talent (een site met geauthenticeerde video-toegang, gebaseerd op Joomla-authenticatie, met een custom-made streaming-module; later zijn de video's vrij bereikbaar gemaakt)